Hej på er där ute i kylan!

Idag var mattes stora dag då hon va tvungen att sjunga för hela sin skola... på en så kallad Lunchkonsert. Tyvärr kunde jag inte va där och titta men matte sa att det gick hyfsatt alla tre gångerna. :) Ska vi tro henneee.....? :P
Själv har jag slappat hela dagen. Träffade på Simon och en annan mops. Han verkar ha tillfrisknat från nån sjukdom han haft men han hade inte tid att leka. Inatt ska NiXxie och Pluto (mattes kompisar) sova här. Mohaha ja ska hålla dom vakna! Puss på er valpälskare!
Voff!

Vi får det att funka i snöovädret

Nu är det snart slut på ännu en jobbig helg. I eftermiddags yrde snöflingorna men de låg tyvärr inte kvar på marken. Jag har aldrig sett snöklädd mark men nu har jag sätt snö i alla fall. Det var ju inte så märkvärdigt - som regn fast jobbigare... I fredags hade Hanne och husse middagsgäster, i lördags hade husse en gäst och vid tio-tiden tog matte hem två kompisar. Samtidigt var vi barnvakter åt Lova och just nu sitter hela Lova-familjen och äter middag hos oss. Fullt upp hela helgen alltså! Ser fram emot en lugn kväll med matte. Nu ska ni äntligen få lite bilder igen!!


I veckan fick jag hjälpa matte med Kemiläxan. Jag var mycket duktig!


Är man nybadad måste man få poosa i soffan!


Sötaste bilden tycker matte. ^^, Vad tycker ni?!

Voff!

Virus fortfarande!

Datorn har fortfarande virus, så nu går ni miste om en skitsöt film där lilla Lova tränar mej på Sitt och Ligg :P Sorry!Virus... prosit!

Mattes "riktiga" dator har virus så för tillfället är det laptop som gäller. Det funkar men betyder inga bilder! Tyvärr. Idag missade ni t.ex. att se hur svart badvattnet blev efter att jag vart i Liljanskogen... men ni får se det sen jag lovar. Jag har ju också virus som ni vet, lite förkyld är jag fortfarande. Men i det stora hela mår jag bra nu, bra va?!

Utmaning!

Vi har fått en utmaning från Maggie i Poshpoodle-bloggen. Självklart antar vi den. Den går ut på att berätta 7 sanningar om sig själv och sen utmana 7 andra. Eftersom vi inte känner så många som bloggar så utmanar vi bara 4 stycken.

Matte:
 1. Jag är stressad men oerhört lat. 
 2. Jag är lite kär... i tre samtidigt (a) 
 3. Jag tycker det kan vara jobbigt (ibland!) att gå ut med Lurvas.
 4. Jag tycker att skolan kan vara rolig men jag hatar läxor!
 5. Jag är livrädd för att inte få en bra framtid.
 6. Jag har aldrig färgat håret 
 7. Jag har aldrig rökt/varit full

Lurvas:

 1. Jag vill helst somna medan lyset är på.
 2. Jag har lite noskvalster.
 3. Jag tycker bajs är lite gott...
 4. Jag älskar att tigga och ofta fungerar det.
 5. Jag springer förbi hundarna och istället fram till deras ägare.
 6. Jag är i stort sett alltid smutsig förutom i typ två sekunder efter att jag badat.
 7. Jag har varit hos frissören två gånger.

Vi utmanar: Jessie, Monica, Bertil och okänd - alltså vem som helst!
Fler känner vi inte som har hundbloggar! X'D


Barcelona vore inte helt fel

Matte är lite suckig. Det blir inte så lätt att åka utomlands nu när jag finns. Mohahaha! Dom mest intressanta resorna är tydligen New York eller Thailand och liknande, men då måste de ju hitta nån som kan ta hand om mig i två veckor. Och de vill ju inte lämna mej till vem som helst, det måste ju vara nån jag känner! = omöjligt! Inom EU kan jag följa med, om jag får ett pass, men hur lätt är det att hitta ett hund-hotel? Nån som vet? Dessutom då måste man ju åka närmare sommaren annars är det ju... kallt(!) Så suck!

Men nu när jag har fått in min nya brattiga stil tycker jag det har blivit dags för mig att visa upp dagens outfit som bars då jag gjorde matte sällskap till Coop nära. :) Notera även att matte fixat under mina ögon, det är inte lika rött! Här är den:


Lurvas, alltså jag, iförd i den nyvunna halloween-tröjan stickad av Monica,
och också ett LV-halsband som matchar men inte syns. I shoppingkassen
ligger ett oöppnat exemplar av Veckorevyn. 'Härliga Hund' fanns inte!!!

Voff!

Bus i parken

Jag och matte gick ut idag. Matte invigde sin fjällrävenjacka för det var så iskallt. Jag, tuff som jag är, hade ingen jacka alls. I början lekte jag med mig själv, sen kom en liten fransk bulldog som hette Jouline. :) Vi hade kul, vi busade tills jag vart alldeles smutsig och då busade vi lite till. Tyvärr hade matte varken kamera eller mobil med mig men ni kan ju tänka er hur vi såg ut! Hehe
Voff!

RSS 2.0
Test