När jag är riktigt kissnödig!

Idag var jag i stort behov av att gå ut, och självklart skulle matte filma. Inte för att jag förstår vad som var så gulligt... men det kanske ni gör! Här kommer i alla fall filmen!

 

Voff!

Noskvalster

Hejsan! Det här hände i tisdags men inte förrens nu har matte kunnat ladda över bilderna.
Klockan ca. 04.00 vaknade matte av att jag lät konstigt. Och det fortsatte jag med genom hela natten. Tänk er nån som snörvlar och snarkar och låter som om den ska kräkas. Så lät jag! Matte blev orolig och hon, husse och jag åkte till veterinären klockan åtta. Klockan fem i halv nio var matte tvungen att springa till skolan (som ligger väldigt nära djurakuten) och husse väntade med mig tills jag fått min diagnos. Diagnosen var "vi vet inte riktigt". De sa att om jag inte blev bra var det antagligen noskvalster och de skulle söva mig och göra nånting med min nos. Men som tur är vart jag helt frisk igen! Jag gnällde lite i väntrummet hos veterinären för allt kändes så konstigt. Men jag fick godis när vi kom hem! :)

gj
I taxi påväg till djurakuten


På undersökningsbordet. (Har inte hunnit kamma mig!)

Voff!

Min reklamidol

Självklart har ju alla valpar Lassie, Pongo eller Lufsen som sin stora förebild på TV. Och visst, jag ser upp till dem, men det finns ändå en reklamstjärna som jag inte kan ta ögonen ifrån när han (eller hon) är på TV! Han är en sån fantastisk skådespelare och kan verkligen förmedla känslan och få en att tro på reklamen. När jag blir stor ska jag bli precis som han! Fast det kan ju bli lite svårt i och för sig...


Voff!

Matte säger:

Hej alla underbara läsare! Jag är hemskt ledsen att behöva säga det här (åter igen) men det kanske kommer bli lite glest med inlägg nu, i alla fall fram till höstlovet vecka 44. Självklart kommer jag... (ehm förlåt Lurvas) skriva, fast inte lika ofta. Anledningen är enkel: Gymnasiet tar död på mig! Jag hinner knappt med Lurvas IRL! Natur-linjen är kul och bra, men en plåga vissa perioder. Särskillt som min skola har bestämt sig för att ha högre tempo än alla andra skolor! :S Till exempel:

Läxor till tisdag (i morgon): 80 ord att kunna på både britisk och amerikans engelska. Runt 10 sidor Fysik om avancerad optik och dessutom åtta supersvåra uppgifter! Ett nytt kapittel i spanska med meningar, glosor och ett nytt grammatikavsnitt. Kemi om elekroner och alla olika skal hit och dit som man inte fattar ett skit av!

Och dessutom har vi spanskaprov och kemiprov nästa vecka (tisdag och fredag) som vi fick reda på i slutet av förra veckan (!) så ni kan förstå att jag inte har så mycket fritid. Dessutom har jag börjat i en ny grupp på simhoppet (alltså en nivå svårare). Haha life is hard. Men jag ska inte klaga, ville bara förklara. (a) Så jag kämpar på här med los deberes! Hehe snacka om no-life idag har jag pluggat konstant i sex timmar efter skolan. Pussar på er, Lurvas hälsar! <3

Kalashelg!

Det har varit en jobbig och spännande helg. Mattes syster kom som sagt med sin stora lilla familj. Hennes tvillingpojkar var först lite smårädda för mig men det släppte fort och vi har busat hur mycket som helst! De blev överförtjusta när de fick lov att gå med mig i koppel i parken. ^^, Dock inte lika förtjusta när de skulle åka hem... Men jag har i alla fall haft en händelserik helg. De var väldigt snälla mot mig - men otroligt busiga, så jag har haft fullt upp. Matte tog massa bilder men de flesta blev suddiga. Ta en titt på de som blev någorlunda:

kö
Lurvas in the park

f
Jag och Ludde leker med pinnar!

kä
Suddig bild, observera det nya flexikopplet :)


Jag och Victor påväg hem "själva"

äl 
Mys i soffan efter den långa promenaden.

Voff!

Badning!

Idag vart jag då tvungen att bada, vilket inte är det bästa jag vet precis. Schampo och hela kittet! Men innan det var jag länge i Humlan med matte och kompisen Lollo. I morgon kommer mattes syster med familj och sover över, tror det blir kul. Till familjen hör två småkillar lite äldre än Lova. Hoppas de inte sparkar på mig!!! Hejdå!

h

Voff!

Dum vovve i spegeln!

Matte är fortfarande sjuk. Men det är rätt bra för då kan hon vara hemma med mig. Idag hade jag en längre fight än vanligt med den dumma dumma hunden i spegeln. Han är liksom vit och rätt liten, väldigt kaxig och lite dum. Undrar hur han tar sig från sovrumsspegeln till hallspegeln!? Det är ett mysterium. Idag hade han i alla fall lagt beslag på min leopardkudde och det gör man inte ostraffat! Fast lite läskig är han endå för han skäller så högt. Matte filmade men vi får ursekta ljudkvalitén. Ljudet är nämligen uppskruvat på högsta möjliga för att ni ska höra när jag morrar, vilket gör att det brusar i bakgrunden. Aja, ni ser i alla fall mig och det är det viktigaste eller hur!

Voff!

Matte är sjuk, jag är cirkushund

Matte är sjuk :( Det är tråkigt för då orkar hon inte busa med mig. Vi har inte varit och lekt i parken tillsammans på fyra dagar nu! Men som tur är finns ju husse och hanne. I går var matte lite piggare och vi hade cirkusföreställning. Mest applåder fick vi när jag utförde mina alldeles nya trick: Gå på baktassarna och high five med varannan tass. Sen har jag också blivit mycket duktigare på att snurra runt. Rulla runt är fortfarande alldeles för svårt, men matte har inte gett upp! Dessutom blev hon inspirerad av en av kommentarerna här på Lurvasbloggen; den hunden kunde nämligen buga. Undrar hur hon ska gå till väga för att få mig att förstå det!

Matte har ju fyllt 16 också, därför ska vi ha middag ikväll (hon fyllde i onsdags). I födelsedagspresent fick matte bland annat ett ritbord. En liten platta med en specialpenna till, det man ritar hamnar i datorn. Titta vad fin jag blev: (Mattes kommentar: Det är hur svårt som helst!!)


Lurvas och Tuss!

Tjoho idag har jag äntligen fått träffa min tvillingbror igen! Vi lekte i flera timmar medan brorstan Tuss matte Sanna och min matte pratade om vilka problem de hade med oss som aldrig kom när de ropade! X'D
Jag har en del filmer som matte ska klippa ihop med det hinner hon inte göra nu så sålänge får ni nöja er med bilder. Det var tydligen svårt att fota bra bilder på oss så ni får ursekta kvalitén.

k
bm
dfs
Allt för nu!
Voff!

Lurvas blogg försummas

Matte säger:
Hej! Jag sitter här på en håltimme i skolan och upptäckte till min fasa hur försummad Lurvasbloggen är ! Statestiken har försämrats en hel del och inläggen är innehållsfattiga och tråkiga. (De flesta). I början skrev jag.... ehm förlåt Lurvas, i stort sett varje dag med härliga bilder och layouter till varje inlägg. Vad har hänt? Jo lilla matte har börjat gymnasiet och alla aktiviteter är igång och dessutom har jag kommit igång med Lurvas lydnadsträning som tar runt en timme på eftermiddagen också. Sen ska det träffas kompisar, pluggas och simhoppas. Jag hinner inte! Och när jag hinner så har det inte hänt nåt som är värt att skriva om så då blir det sånadär trista korta inlägg. Fy matte! Jag måste börja rikta in mig på något så att jag alltid vet vad texten ska handla om... typ... Aja jag jobbar på det. Jag har dessutom inte hunnit fundera så mycket över den spännande tävling som snart kommer, men den kommer!!! Håll ut kära läsare och släpp inte taget om Lurvasbloggen!!! 

RSS 2.0
Test