Mardrömsnatten

Vi har varit i Köping nu. Det var kul att komma fram men mycket bilåkande. På vägen dit såg vi älgar! På riktigt!
Men sen vart det jobbigt. Jag har ju känt mig lite hängig och haft noskvalster, som ni vet. Och på bilresan hem var jag väldigt trött och gnällig. Det tog lång tid och det var mörkt. När vi åkt bil i nästan tre timmar försvann matte! Hon försvann! Jag, husse och Hanne kom tillslut hem, men matte var inte där. Hela natten gick jag fram och tillbaka in i vårat rum och tittade, men hon kom inte tillbaka.

Följande dag låg jag bara. Jag ville inte röra mig trots att de lockade mig med godis och allt möjligt. Jag var ju lite sjuk, och då orkade jag inte riktigt med att matte var borta. Hanne pratade i en såndär telefon och tillslut satte hon den vid mitt öra. Matte var inne i telefonen och pratade med mig! Men varför kom hon inte fram? Jag var ledsen, jag slickade på telefonen. Sen återgick jag till att ligga orörlig igen... Vid tre-tiden kom matte! Jag vart såklart lättad och superglad, jag hade liksom aldrig förstått varför hon bara försvann.
 
Men sanningen var att hon blivit avsläppt hos en kompis på kvällen för att vara på nån slags Halloweenfest och sen sovit över där. Men hur skulle jag kunna fatta det? Nu mår jag i alla fall mycket bättre. Sitter i mattes knä och skriver. :) Livet är bra ibland!

Här får ni en älg-bild!
df
Voff!

Sjuk

Hej alla! Jag är lite sjuk, men jag vet inte riktigt vad för sjuk. Kanske nån där ute vet? Jag har lite "noskvalster-symptom". Men jag kräks också, och är lite hängig. Fast jag äter som vanligt... Undrar vad det kan vara. Det var inte så länge sen jag var hos veterinären, som trogna läsare vet, men de kunde inte hitta nåt direkt fel på mig.

Annars har jag haft en ganska trevlig dag. Matte var på ansiktsbehandling och Hanne tog med mig dit när hon var färdig, sen gick vi hem genom parken medan matte åt korv. Jag fick smaka! :) Jag har också varit med husse på ett jobb-ställe idag, vi gick en långpromenad dit så jag sov hela förmiddagen nästan. I morgon ska vi åka bil till Köping och göra massa ärenden. Jag gillar inte att åka bil men att träffa folk är kul! Skriver mer om morgondagen..... kanske i morgon?!
Voff!


*Visk visk visk*

Kan tala om att matte idag (inatt) gjorde färdigt hela den nya blogg-layouten!!! Men det är fortfarande 30 november som gäller... Vi funderar på att flytta fram datumet lite, kanske till 16 november, men matte är rädd att det ska "bli jul" för tidigt. Vad tycker läsarna? Släng in en kommentar där ni säger vad ni tycker. Det är ju era önskemål som går igenom i slutändan! ;) Skynda nu!

Härlig dag med matte

Idag var jag med matte på stan. Vi gick först runt i massa affärer och det var jobbigt, men sen satte vi oss och fikade. Eftersom jag var med fick vi sitta utomhus, som tur var hade jag en tröja på mig. Matte hade tagit med godis till mej så jag hade det bra. Sen gick vi till parken en stund och då blev jag überglad och sprang runt runt runt! Sparar utrymme för massa bilder nu. :)


Jag slickar i mig latte-skum


En brownie som jag tyvärr inte fick smaka av
 



I parken, dom få sekunderna jag satt still (!)


Jag när jag.... är allmänt söt (a)

Voff!

Höstlov!

Nu har matte höstlov! Vilket gynnar mig också eftersom hon har med tid med mig. ;) I morgon har vi planer på att gå till djurgården eller liljanskogen och på onsdag blir det nog valpträff igen. Halloween närmar sig också, på fredag ska vi ha middag för några vänner till Hanne och husse. Då ska jag ha min nya halloween-tröja, matte tränar mig genom att låta mig ha på mig den lite då och då eftersom jag fortfarande är rätt ovan. Jag har dessutom lärt mig att (ibland) hoppa upp i soffan. Själv!
Voff!

Äntligen kom den!

Efter... inte särskilt lång väntan faktiskt (!) kom den supersnygga tröjan från Monica! Jättetacksam att jag vann, den passade perfekt. Här kan ni se vad fin jag blev:





Voff!

Jag vann!

Idag är jag extra glad, för jag och matte vann halloween-tröjan vi var med och tävlade om på Monicas sida http://gingerbeerblog.blogspot.com/ !! Coolt va?! Den kommer med posten lagom till Halloween, så snygg jag kommer va!
Voff!

Error & tröjor

Vill passa på att säga att de e nåt konstigt me blogg.se just nu och det är därför halva det förra inlägget saknas. Tänker inte göra nåt åt de nu men fixar de så fort allt är som det ska!


Så länge vill matte visa den här underbara tröjan från Doggie Dogwear, jag tror att jag kommer att få den till jul. Visst är den fin?! Sen ska matte också ta med mig till Small to big för att fylla på min "garderob" med en vinterjacka. Tror matte är inställd på gult, men vem vet hon kanske hittar nått mycket snyggare!

Bromma zoo

Idag tog vi bilen till en jättestor djuraffär i Bromma. Dom har levande djur, kattsaker och hundsaker! Mest hundsaker. Vi köpte godis till mig, mat och tre nya leksaker.
Voff!

Datum bestämt!

Hej! Precis kommit hem från en regning valpträff i Humlan. Som tur är ska det bli sol i morgon. Nu sitter jag i mattes knä, inlindad i en handduk och skriver/halvsover. Men för att anknyta till rubriken: Matte och jag har tagit det gemensama beslutet att den nya layouten ska vara på sin plats den 30:onde november redan! Vi hade först tänkt vänta till lite närmare jul eftersom temat ska vara vinter och jul... Men hallå - IKEA har ju redan börjat sälja julpynt!!! Så nu har ni något snyggt att se fram emot! (Fast man vet ju aldrig, det händer ju att matte klantar till de så ingenting blir gjort... Ni vet hur de e?!)
Voff!


Fotomaraton bland höstlöven

Idag gick matte och jag först ut tillsammans med mattes kompis Linnéa på valpträffen i Humlan vid 12-tiden. Sen gick jag och matte ut själva på eftermiddagen och strosade runt. Då passade matte på att fotta lite i Humlan så ni ska få se hur denna fantastiska park ser ut där jag är minst tre gånger om dagen. Dessutom var det, här om dagen på valpträffen, två duktiga fotografer där som fottade oss medan vi lekte. Matte fick två bilder. En rätt dålig bild på mig när jag är med tre andra valpar och en där matte håller i mej. Dessvärre tycker matte att hon blev förskräklig på den bilden (som vanligt) så hur mycket jag än voffar på henne vägrar hon lägga upp den! Men jag lyckades övertala henne att lägga upp bara det som är på mig, så det kan ni få se. + fotona vi tog idag naturligtvis! :)


Jag när jag misstänksamt stirrar på en traktor längre bort(!)


Början av parken, med gatan där längst bort

fgd
Lite mer park... Det är svårt att visa precis hur stor den är - den är stor!



Under ett träd med "draperi-grenar"


Det finns faktiskt en tråkig liten hundgård... Men jag gillar inte den!


Inte när man får springa fritt på alla stora gräsmattor! (För det får jag!) :P


Hjälp man drunknar nästan i löven!!!


Jag kommer alltid när matte ropar! Särskilt när hon har godis (a)


Visst blev jag söt?! (a)

Fina bilder va?!
Voff!

Ny poll!

Nu har jag en ny fråga som du hittar enkelt här till vänster! Svara bara ja eller nej som du tycker. Och jag förutsätter då att ägaren har koll på sina hundar och att det inte är en hund som typ attackerar andra människor/hundar. Så det jag syftar på är att t.ex. två valpar ska kunna gå till en gräsmatta i en park och leka lösa en stund utan att behöva gå in i den leriga hundgården (som ibland inte finns) där det ofta bara är stora hundar som jag tycker är läskiga.
:)

Tyvärr vart layouten ganska konstig, men en ny röd layout kommer till jul (förlåt Poshpoodle, men jul = rött!) så håll ut tills dess!

Tandborstning

Vi har så smått kommit igång med tandborstningen, även om det varken är roligt eller enkelt. Med det säger vi godnatt för idag! :)

fhfg

Voff!

Mopsbrottning

Vad roligt det är med mopsar, men vad många de har blivit!!! En husse som matte pratade med i parken sa att det i förmiddags varit NIO mopsar på samma gräsmatta och åtta av dem var valpar! Det är ju helt otroligt. Matte tycker mopsar i regel är ganska söta. Vissa mopsar tycker hon är så gulliga att hon till och med vill ha en själv, men sen ser hon en mindre söt mops och ändrar sej... X'D (förlåt alla mopsägare, men ärlighet är viktigt i en blogg. Och som sagt är många mopsar gudomliga) Jag personligen tycker de är hur roliga som helst. De är en av de få hundraser som jag faktiskt hinner ikapp. Visst kan de se lite lustiga ut om de är mycket överviktiga och har väldigt utstående ögon, men en sådan har jag bara sett en gång i mitt liv och han var inge trevlig i alla fall...

I alla fall. Varför pratar jag nu om mopsar? Jo, jag har lekt med två stycken idag. Hugo och Viggo, som jag ofta träffar i parken. Vi hade jätteroligt. Hugo är nästan jämngamal med mig och bara lite tyngre så vi ligger oftast ganska lika i brottningsmatcherna. Viggo är lite större och starkare men han är rolig när han jagar oss två! Hehe. Njut av ett par halv-dåliga mobilbilder nu och gå ut i höstvädret!

jkh

jhk

Voff!

Halloween-tävling!

Jag deltar nu i en utlottning av världens sötaste tröja stickad av självaste Monica!
Matte brukar oftast ha otur i lotterier men jag hoppas verkligen att jag har bättre tur för tröjan är supersnygg.
Vill du också tävla? Klicka här: http://gingerbeerblog.blogspot.com/2008/10/tvling-tvling-tvling.html

Voff!

Småvalpar och småtjejer

Igår var matte (tyvärr utan mig) och hälsade på Mini på frissörsalongen. Mini har ju fått små små valpar som nu var 5,5 veckor gamla! Hon hade bara sin mobilkamera (!) så bilderna blev inte så bra:

jkl

kjl

io

Söta va? Ja sen idag var matte och jag barnvakter åt Lova. Vi var i parken länge och busade, sen satt vi och mös i soffan medan matte gjorde Fysikläxor. Självklart var matte där med kameran!

dsf

gfh

Supermysigt. Observera mattes nya filt som det är tuggförbud på! Nu ska jag tigga vaniljglass.

Voff!

Snälla...

Hej! Åh vad jag älskar att läsa era kommentarer. De flesta gör rätt, men jag vill ändå påminna om att det vore så mkt lättare om ni la rätt kommentar till rätt inlägg. För vissa skriver långa kommentarer (älskar dom) på typ det senaste inlägget, fast det egentligen hör till ett inlägg för flera dagar sen! Och då kan det bli snurrigt i min lilla hjärna. Puss på er!
Voff!


Bloood!



Det syns tyvärr jättedåligt, men jag busade med jämnåriga moppsen Hugo och jag tror att han tappade en tand för plötsligt var jag nerblodad runt båda öronen. Usch det syns ju knappt alls, men det är så i alla fall! Jag har också skällt på en traktor och kramats med en ganska tjock golden retrever! :)

Voff!

IKEA-söndag

Enligt husse och Hanne är söndagen den sämsta dagen man kan åka till IKEA, men matte ville absolut dit! Så sagt och gjort, och jag fick vara ensam. De kom hem med massa nya saker. Bland annat fick jag en ny gose-råtta!!! Precis som matte lovat. Gissa om jag blev glad?! Sen gick vi ut i spöregnet, jag och matte. Innan det fick Hanne lov att sprätta upp min regnjacka - det hon för någon månad sen sytt in. Nu passade den nämligen perfekt precis som den varit från början! Jag har blivit stor kille! Först vägrade jag röra mig, dels för jackan och dels för regnet. Jag skakade och frös. Men när jag väl kommit på att jackan faktiskt inte hindrade mig från att springa runt som vanligt så vart jag superglad. Jag blev inte blöt! Så det slutade med att jag och matte jagade varandra mellan träden i regnet så höstlöven yrde runt benen på oss. Härligt!

äö
Efter promenaden - jag ser alltid så ynklig ut på foton!! >:(

das
Sen badrocken. Den är alldeles för kort, men sitter bra runt magen så...

hhjghj
Ny råtta. Och den är hel!!!

öä
På mattes nya underbara matta :)

Voff!

Matte säger (igen):

Har din hund/tycker din hund det är obehagligt på nåt sätt med att ha kläder på sej? Hur tränar man honom att acceptera det? Han fryser när det är blåsigt eller om det är sent på kvällen, och han är skitsöt i sina små kläder som jag väljer med stor omsorg och provar ut noggrannt. Han protesterar inte eller försöker ta av sig den, utan det är mer att han "stannar av". Inomhus slutar han för det mesta spralla runt och utomhus sätter han sig ner på gatan om han inte blir lockad med godis för då kommer han som ett skott! Vad är problemet? Kissa kunde han absolut inte med en tröja på!! Fast den inte täckte den över huvud taget. Haha vad är det för fel? Eller är detta normalt för en 5-månaders? Jag har ju i och för sig inte haft så mycket kläder på honom alls men man tycker väl inte det borde vara så svårt??

nm
Kvälls"promenad" i nya tröjan... här tänkte man va snäll mot honom liksom! X'D

KTH!

Idag sprang matte EG-loppet (en obligatorisk springtävling i hennes skola) och jag kom och mötte! Jag tar ansvar som hund jag, självklart är man först där att slicka när ens matte springer i mål!! Sen kutade vi runt halva skogen för att hitta en viss Carro som hade mattes tjocktröja... Without success tyvärr! Hon hade redan dragit hem. Men vi satt där ett bra tag, jag och matte, utanför KTH hallen där alla från skolan bytt om innan EG-loppet. Och ni kan ju tänka er att jag blev en attraktion! Jag hade inget emot publiciteten, särskillt kär är jag i mattes klasskompis Charlie (Charles) som jag har träffat förut. Vi satt och pussade på varandra jättelänge medan matte försökte ta kort med sin superdåliga mobilkamera.
     I helgen ska matte, husse och Hanne försöka ta sig till Ikea. Det har de sagt länge nu. Tyvärr tror jag det betyder att jag blir ensam hemma, men matte har lovat mig en ny goseråtta om jag är duktig. För Ikea har nämligen öppnat hund-avdelning! Har ni hört det? Det hade inte jag förrens matte talade om det. Ha det så bra tills vi hörs igen!

df
Utanför KTH. Lite nervös av nån anledning...

sdf 
Vi gosade medan matte sprang runt på jakt efter den försvunna Carro!

gh
Försöker klättra upp för ryggen... Spegeldörren var ju ivägen där fram! :(

Voff!

Ny tröja från Dogfever

Äntligen har matte kommit på att mina två tröjor som jag så stolt bar för ett bra tag sen nu, är för små! Så idag efter skolan inhandlades en varm och mysigt stickad tröja som passade perfekt! Dock käns det fortfarande lite småkonstigt efter trimmningen (jag var hos frissören igår) så tröjan gjorde det inte precis bättre... Men när kylan tränger in genom min luddiga päls blir det nog jätteskönt. Tyvärr regnade det när matte skulle fota så bilderna blev tagna i hallen.

+ Wow vad mkt fans min blogg har fått! Massa kommentarer senaste veckan, fortsätt så! Tusen tack och slick i ansiktet! ;)

sa



df

h

Tills vi hörs igen, Voff!

RSS 2.0
Test