UNDERSÖKNING

VAD VILL DU VINNA?

Stor undersökning! Min blogg har blivit lite populär och nu är det dags att ge något konkret till mina läsare!

En spännande och kreativ tävling är alltså på gång, frågan är vad ni vill ha i pris!


Förslagen skriver ni på Kommentar-sidan!
klicka på [kommentera] nedanför inlägget.
Det går också bra att mejla matte: edith__92@hotmail.com

Priset kan inte vara pengar! Däremot kan det vara; Ett playstation, hundkläder, böcker, väskor, hundgodis, eller vad som helst!

Kommentarer
Postat av: Little Peaché

Hej! Varning för ett långt svar! =)

Först av allt vill jag tacka!

Ditt svar gjorde mig dels glad men dels fruktansvärt irriterad. Först och främst gör det otroligt ont att vaxas. Speciellt i området kring underlivet. För det andra är vi skapta med hår och könshåret är speciellt viktigt eftersom det skyddar. En helrakad muff riskerar infektion, svamp, inväxta hårstrån och en otroligt irritation. För det tredje så handlar det om huruvida hår är något man föredrar eller inte föredrar. Det handlar om att kvinnor idag tror sig gilla hårfritt för det är det vi matas med varje dag hela livet. Själv hade jag en expojkvän som ofta konstraterade hur äcklig jag var med hår så jag rakade min muff noga och hela tiden. Det ledde till en 3 års lång smärtsam, blödande och fruktansvärd infektion.

Så jag håller inte med. Det är dumt. Det är sinnessjukt dumt att ta med ett barn på vaxning. Gör man det kan man lika gärna låta sin unge kolla porr och matas med den felaktiga kvinnosynen.

Så det är vad jag tror!

Raka sina barn är lika cp som att ligga med sitt husdjur.Mvh Little Peaché

2008-08-21 @ 22:09:19
URL: http://littlepeache.webblogg.se/
Postat av: Hundmodebloggen POSH POODLE

Vad kul med tävling! Jag tycker absolut att du borde ha hundprylar som pris. Det är ju ändå Lurvas blogg! Helst en hel vovve-goodie bag, typ med godis och en t-shirt och ett fint koppelset kanske?Ang klädångesten så löste vi det genom att Maggie bytte kläder i halvlek på festen ;)

Bilder kommer snart, håll utkik!

2008-08-22 @ 03:23:13
URL: http://poshpoodle.blogg.se/
Postat av: Eira

Hej! Det blir säker jättekul med en tävling!:D Vad ska man göra för att vinna den?^^ Aja, det får man säkert veta, men nu tänkte jag säga vad jag tkr du ska ha som pris!:D

Jag tkr du ska ha (om det blir en "stor" tävling) en Laptop eller en Wacomboard som pris!:D Visserligen är det lite dyrt kanske, men å andra sidan har dom tävlande nåt stort att se fram emot!:D

Kram // Eira

PS. Jag är medlem på Stallet.se, där heter jag Dezap:) Jag är oxå medlem på Minstald.dk där jag heter Modius!:D DS.

2008-08-22 @ 19:04:18
URL: http://www.happyeira.devote.se
Postat av: Hundmodebloggen POSH POODLE

Det finns många bloggar som (nästan) bara handlar om tävlingar, som gärna länkar om du tipsar dem. Jag och Maggie vill ju så klart vara med när det blir dags, och då kan jag skriva om tävlingen på min blogg. Och när du är ute och kommenterar hos andra (gå in på stora bloggar där de som skriver har hund, typ Kenza, Natacha Peyre och Stina-Lee), lägg då till en extra rad, typ "Hundälskare, se hit! Vinn en xxx hos mig!"

Lycka till!

2008-08-23 @ 04:17:28
URL: http://poshpoodle.blogg.se/
Postat av: Hanna & Vovven Jessie

Hund Pryl :D Klart! <3<3

2008-10-11 @ 22:17:08
URL: http://jessieshundblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test