Teddy

Idag fick jag hundbesök. Våra familjekompisar har en hund som heter Teddy och är en blandning mellan Chihuahua och dvärgspets. Men när vi gick ut i parken lämnade jag Teddy för jag hittade en malteser i min egen ålder! Vi lekte hur mycket som helst. Nu lämnar jag plats för lite bilder på mig och Teddy... Vill bara passa på att tipsa om "öppningen" av hundaffären Small to Big på Kungsholmen. Det är på torsdag, hoppas vi ses där!

sda f
Voff!

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej!

Härlig blogg du har med rolig läsning och superfina bilder!

Länkar till dig om det är ok?



mvh Linda och Bertil

2008-08-19 @ 18:03:03
URL: http://bertilblogg.blogspot.com/
Postat av: Hundmodebloggen POSH POODLE

Vilka sötnosar! Han växer, ditt lilla troll!



Visst är det lite roligare med tikar på så sätt. Maggie har en hel del söta klänningar, faktiskt. Eftersom porträttet på Maggie är med på utställningen i butiken så funderar jag på att klä henne i den outfit hon har på målningen - rutig klänning och turkost halsband. Eller nya linnet jag bloggade om nyss. Eller bara söta trosor (hon löper ju nu) om det blir varmt. Eller hennes "Chanel"-jacka om det blir kallt. Eller ... ;)

Ja, det är inte lätt att välja!



Haha, du får väl hälsa föräldrarna från "experten" att hundkläder ska vara praktiska och alltid bör fylla en funktion. Men att det sedan inte skadar med lite fashion också! ;)

2008-08-19 @ 21:02:57
URL: http://poshpoodle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test